Milde oplossingen voor effectieve behandelingen!

Een succesvolle chemische peeling kan je in een korte tijd een jongere en gezondere huid geven, tevens heel goed in te zetten bij Acne. TOSKANI-peelings bevatten geen parfum. Bij Angelique Beauty en Wellness kunt u kiezen uit deze twee peelings die alleen in de salon worden uitgevoerd. Voor optimaal resultaat worden er 6 behandelingen geadviseerd om de 2 tot 4 weken. Vervolgens onderhoudsbehandelingen. Bij Acne is de Acne peeling behandeling veelal vergoed bij uw zorgverzekeraar.

Acne Peeling behandeling. 

Een zuiverende peeling behandeling met een combinatie peeling van salicylzuur en azelaïnezuur. De peeling zorgt voor exfoliatie, reguleert de talgproductie en vermindert verwijde poriën. Daarmee is de peel zeer geschikt voor een vette en acne-gevoelige huid.

 • Acne (alle vormen; comedonen, papels, pustels, acne rosacea, inflammatoire acne)
 • Acne littekens
 • Oppervlakkige pigmentafwijkingen
 • Post inflammatoire hyperpigmentatie

Om de huid sneller te laten herstellen van de peeling word de Peel off Mask aangebracht. Om de huid te beschermen gebruiken we de Total Recovery cream en tegen UV-Straling de Sun Protection cream, SPF 50.

€ 72,- Bij de eerste behandeling zit een uitgebreide intake en advies.

 

Photo-aging Peel behandeling.

De Photo-aging Peel is een milde peeling die werkzaam is op de epidermis. De snelle exfoliatie verhoogt de omloopsnelheid van de epidermale cellen. Dit resulteert in een gladdere huid met een gelijkmatige teint.

 • Anti-aging
  • Photo-aging
  • Oneffen huidtoon
  • Fijne lijntjes en milde rimpels
 • Oppervlakkige pigmentafwijkingen
 • Acne bij volwassenen of van hormonale afkomst

Om de huid sneller te laten herstellen van de peeling word de Peel off Mask aangebracht. Om de huid te beschermen gebruiken we de Total Recovery cream en tegen UV-Straling de Sun Protection cream, SPF 50.

€ 72,- Bij de eerste behandeling zit een uitgebreide intake en advies.

Peel Boosters

Toskani heeft naast professionele chemische peelings, ook Peel Boosters ontwikkeld voor thuis gebruik. Deze Peel Boosters bevatten een lagere concentratie van de actieve zuren. Hierdoor zijn ze perfect inzetbaar voor het onderhouden van resultaten na de peeling of juist voor het klaarstomen van de huid vóór een professionele chemische peeling.

-Imperfection Peel Booster -> 10% glycolzuur en 2% salicylzuur. Voor de acne gevoelige huid, vergroten poriën en ouderdomsverschijnselen.
-Clarifying Peel Booster -> 20% glycolzuur en 2% fytinezuur. Werkt tegen hyperpigmentatie, zonneschade, acne littekens en een oneven huidskleur.
-Retiseal Peel Booster -> 1% retinol, vitamine E en bacillus ferment. Gaat veroudering, rimpels, slapheid en dehydratatie van de huid tegen.

Liposomal Duo behandeling met bindweefselmassage

Liposomen zijn kapsels die als transportmiddel dienen om de actieve stoffen in de huid te brengen. Dankzij de kleine nanometer grootte kunnen ze bijzonder snel tot in de diepste lagen van de epidermis dringen. Hierdoor is het niet nodig dat de peel hoge percentage zuren bevat, omdat het product is ingekapseld in liposomen. Dit maakt dat de peel veel effectiever is ten opzichte van andere producten die als voorbehandeling gebruikt kunnen worden. Daarnaast heeft de Liposomatische Peel geen downtime en kan het tot huidtype 6 worden gebruikt. Ze mogen het hele jaar door, dus ook gedurende de zomer. 

De Liposomatische Peel ‘Mandesome Duo’ heeft een dubbele exfoliërende werking namelijk het egaliseren van de huidteint en het verbeteren van de celdeling.

De Liposomatische Peel ‘Salisome Duo’ heeft een dubbele exfoliërende werking namelijk het stimuleren van het regeneratieproces, het verminderen van de talgproductie en werkt uitstekend op de vette en acne gevoelige huiden.

De Liposomatische Peel ‘Lactisome Duo’ heeft een dubbele exfoliërende werking, namelijk het stimuleren van het regeneratieproces en het verbeteren van de gevoelige huid.

De‘Glycosome Duo’ heeft een dubbele exfoliërende werking namelijk het stimuleren van het regeneratieproces van de huid en het aanpakken van tekenen van huidveroudering.

Deze huid verbeterende behandeling word dus helemaal aangepast naar uw eigen huidtype samen met de bindweefselmassage voor een diepe werking met een intense glow!

Reinigen, epileren, twee liposomatische peelings, bindweefsel-massage gezicht, Peel off Mask, decolleté, nek massage en aansluitende dag of nacht verzorging.

90 min € 99,-

Liposomal Duo mini behandeling

Reinigen, twee liposomatische peelings, aansluitende dag of nacht verzorging.

30 min € 40,-