Klassieke massage 
Ontspannende massage met aromatische oliën
60 min € 50,- en 30 min € 30,-

Hamam bodyscrub rug behandeling Absolution 
Borstelmassage, massage met zeep en Le Gommage Corps Eclat
45 min € 45,-

Hotstonemassage 
Behandeling met warme vulkanische basale stenen. Deze stenen hebben een hoog percentage aan ijzer en magnesium. Door de optimale doorstroming krijgt u het gevoel weer te worden opgeladen.
60 min € 50,- en 30 min € 30,-

Hartsteen massage

U heeft de keuze uit twee stenen. Zoutsteen Himalaya is rustgevend, kalmeert en helpt eczeem te verminderen. Het massage hartje krijg u na de behandeling mee voor thuis gebruik, voor onder de douch of voor in bad. Seleniet werkt positief op de ruggengraat, werkt verstevigend op het weefsel en werkt pijnstillend. Seleniet is een genezer tegen huidziekktes, door de huid te kalmeren en te verkoelen. De steen is in water oplosbaar, na de behandeling krijgt u het hart kado.

60 min € 60,-

Kruidenstempel massage
Behalve een ontgiftigende massage is kruidenstempelmassage ook een zeer onstpannende massage. De warmte van de stempels en de geuren die de kruiden verspreiden zorgen voor dit dubbel effect. De kruiden zijn samengesteld uit diverse gedroogde bloemen die bekend staan om hun ontspannende en rustgevende werking.
Pure gedroogde kruiden:
Lavendel, Melisse, Lindenbloesem, Kamille, Rozenbladjes (rood en rose), Jasmijnbloemen, Korenbloemen.

60 min € 50,- en 30 min € 30,-

De Bellabaci massage 
Een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude traditionele Chinese cupping therapie. De Bellabaci massage is zonder bloeduitstortingen zoals bij de traditionele cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met behulp van Bellabaci medicinale siliconen vacuüm cups, door in het midden van de cup te knijpen en op de huid te plaatsen ontstaat er in de cup een vacuüm wanneer deze langzaam wordt los gelaten. Deze behandeling heeft een ontspannende en helende werking. Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid.
60 min €50,- en 30 min € 30,-

 

Schaal-massage voor handen en voeten

Hand en voet massages met behulp van een kleine klankschalen. Het materiaal waaruit het schaaltje is gemaakt is een bijzondere legering van verschillende metalen, met als belangrijkste componenten koper en tin.

35 min € 30,-