Verwijdering van ongewenste haargroei met elektrisch ontharen

Met elektrisch ontharen wordt overbeharing definitief aangepakt. Via een dun, steriel wegwerpnaaldje wordt elk haarzakje met stroom vernietigd. Deze behandeling kan alleen worden uitgevoerd bij haartjes die zichtbaar zijn. Tussen de behandelingen door kunnen de haren niet geharst of geëpileerd worden. De behandeling moet meerdere malen, meestal wekelijks, worden herhaald. Afhankelijk van de haardikte, de mate van overbeharing en het te behandelen gebied kan de totale behandelingsduur sterk variëren van enkele maanden tot 1 à 2 jaar.

15 min € 30,- vervolgens €1,- per min.

 

Huidoneffenheden verwijderen

Naarmate we ouder worden kunnen er plekken, bobbels, vlekken e.d. uit het niets op onze huid verschijnen. Veel van deze huidoneffenheden zijn volstrekt onschuldig, maar worden wel als cosmetisch storend ervaren:

– Couperose (teleangiëctastieën)
– Fibromen (steelwratjes)
– Hyperkeratose
– Pigmentvlekken
– Gerstekorrels / mee-eters (Milia / comedonen)
– Bloedblaartjes
– Vetbultjes

Wat kunnen we hieraan doen?
Door middel van Thermocoagulatie (Thermolyse en/of Blend methode) kunnen we cosmetisch verantwoord de huidoneffenheden nauwkeurig verwijderen, zonder de omringende huid onnodig te beschadigen.

15 min € 30,- vervolgens €1,- per min.

Huidverbetering met Ionteforese en desincrustatie

Met de Apilus is ook ionteforese en desincrustatie toepasbaar. Ionteforese, ook wel mesotherapie zonder naalden genoemd, is een methode die heel mooi inzetbaar is om hoogwaardige werkzame stoffen nog sneller en dieper de huid in te sluizen.  Desincrustatie is heel goed inzetbaar bij niet actieve acne om makkelijker comedonen en gestekorrels te ledigen. 

Met behulp van gelijkstroom zijn elektrisch geladen werkstoffen in de huid te sluizen. Positieve en negatieve ladingen trekken elkaar aan; gelijkgestelde ladingen stoten elkaar af. Dit principe, ionteforese,  gebruiken we om moleculen van werkstoffen met behulp van ionen dieper en sneller, dan volgens de manuele gebruikswijze, in de huid te voeren.

Bij desincrustatie wordt er behandeld met een zoutoplossing en met behulp van gelijkstroom zal de talg in de talgklierafvoerbuisjes verzeept worden waardoor de talgsubstantie soepeler wordt en makkelijker te verwijderen is. Het is af te raden bij een gevoelige, droge of een schilferige huid, bij wondjes en bij een actieve acne. Deze behandel methode is daarom in overleg toepasbaar.